L'azienda

Creşterea constantă, capacitatea organizatorică şi satisfacerea clienţilor au dus, de-a lungul timpului, la orientarea investiţiilor spre trei zone fundamentale:

Producţia de fitinguri pentru sudură din oţel inoxidabil și oțel carbon cu aparaturi de ultima generație. Datorită acestui angajament, compania a obţinut aprobări şi certificări ale calităţii cum ar fi:

EN ISO 9001:2008 cu următorul domeniu de aplicare „Fabricarea fitinguri pentru sudură, din oţel carbon, aliate şi inoxidabile cu dimensiuni cuprinse între 1/4” şi 32”.

„Comercializarea şi depozitarea de fitinguri, flanşe, supape şi tuburi din toate tipurile de materiale feroase şi neferoase“.

AD 2000-Merkblatt WO pentru materialele produse şi utilizate, care respectă cerinţele Anexei I par. 4.3 al Directivei PED 97/23CE.

• Controlul calităţii produselor, cu amenajarea de zone dedicate fazelor de testare;

• Siguranţa la locul de muncă, modernizarea şi îmbunătăţirea continuă a măsurilor de prevenire şi protecţie pentru protejarea lucrătorilor în întreprindere.

Programarea stocului şi a producţiei prin sisteme de gestionare sofisticate, cum ar fi utilizarea codurilor de bare, permite efectuarea operaţiunilor de încărcare şi descărcare a materialelor în
timp real, oferindu-le clienţilor posibilitatea să verifice pe internetstocurile, să plaseze comenzi şi să imprime certificatele de calitate ale produselor.

Această configurare modernă a producţiei şi a criteriilor de stocare permite:

• o flexibilitate sporită a gestiunii, garantând o diferenţiere mai amplă a produselor şi a materialelor utilizate

Competitivitate în faza de producţie în funcţie de cerinţele specifice ale clienţilor, pentru furnizarea de materiale din oţel de mai multe tipuri sau cu calităţi specifice.

Competenţă în gestionarea comenzilor complexe, cum ar fi cele destinate unor licitaţii sau proiecte specifice ori exportului.

INTERTUBI furnizează o gamă de articole destinate instalaţiilor industriale din diferite sectoare:

A) Instalaţii cu presiuni de lucru foarte mici în prezenţa unor agenţi cu capacitate de oxidare slabă sau medie, cum ar fi sectorul apei, depurării, sectorul textil, al pielii, al fabricării de carcase, alimentar, farmaceutic etc.

B) Instalaţii cu presiuni de lucru mari şi / sau în prezenţa agenţilor cu capacitate mare de oxidare sau în condiţii dificile în ceea ce priveşte raportul presiune - temperatură, cum ar fi sectorul petrolului, sectorul chimic, sectorul oleohidraulic, naval etc.