Certificări

Produsele furnizate de Intertubi sunt însoţite de documente de control, în conformitate cu standardul EN 10204.

Documentele sunt de următoarele tipuri:

CERTIFICAT 2.1
Document eliberat de producător, în care se declară că produsele furnizate sunt conforme cu comanda, fără includerea rezultatelor de testare.

CERTIFICAT 2.2
Document în care producătorul declară că produsele sunt furnizate în conformitate cu comanda, punând la dispoziţie rezultatele de testare, bazate pe inspecţia generală.

CERTIFICAT 3.1
Document eliberat de producător, în care se declară că produsele furnizate sunt conforme cu comanda. Certificatul, avizat de reprezentantul autorizat al producătorului (independent de producţie), care prezintă rezultatele de testare bazate pe o inspecţie specifică, este furnizat cu condiţia ca producătorul să utilizeze proceduri de identificare şi să fie capabil să pună la dispoziţie documentele de control solicitate.

CERTIFICAT 3.2
Document eliberat de producător în care se declară că produsele furnizate sunt conforme cu comanda. Certificatul, avizat de reprezentantul producătorului (independent de producţie) şi de inspectori autorizaţi numiţi conform regulamentelor oficiale, care prezintă rezultatele de testare bazate pe o inspecţie specifică, este furnizat cu condiţia ca producătorul să utilizeze proceduri de identificare şi să poată pune la dispoziţie documentele de control solicitate.